Paul & Dorothy Paul & Dorothy
Matt black finish
Matt black finish

PAUL & DOROTHY ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN COLLECTIE

Meet Paul & Dorothy

 

Deze abstracte heren en dames etalagepoppen zijn petit, mannelijk en vrouwelijk en bovenal, zeer charmant en gracieus. Met hun lange benen en elegante houdingen, een beetje eigenzinnigheid en een hoop charme, geeft de Paul & Dorothy collectie high-end fashion die cool, artistieke en grafische London vibe – maar altijd elegant en verfijnd. Deze abstracte etalagepoppen zijn simpelweg adorabel. Ze vragen om een ander soort aankleding: zachte en luxueuze stoffen. High-end fashion gedrapeerd op Paul & Dorothy zal elegantie en sophistication uitstralen.

 

Vertoond in een afwerking van hoogglans wit, kunnen de etalagepoppen van de Paul & Dorothy collectie gerealiseerd worden in elke kleur of materiaal op aanvraag.

 

Gepaard met een vierkante, glazen voetplaat, komt elke etalagepop inclusief het Hans Boodt Mannequins Flexfit® program, een handleiding, handschoentjes en een touch-up kit.

 

Om kledingstukken zo zorgvuldig mogelijk op deze abstracte modellen te presenteren, vragen we om de afmetingen van de etalagepoppen aandachtig te bekijken.

Gerelateerde collecties:
Leila     Paul & Dorothy Facet