Paris Abstract Paris Abstract

PARIS ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN COLLECTIE

De Paris Abstract etalagepoppen zijn te omschrijven met de woorden: klassieke schoonheid, naturel, modestad allure, tijdloos & modern.


De vrouwelijke abstracte etalagepoppen vertegenwoordigen de vrouwen die worden geïnspireerd door architectuur, kunstenaars, elegante en stijlvolle haute couture. Ze houden er een hoge levenstandaard op na echter hoeven ze nooit in het middelpunt van de belangstelling te staan. Bescheiden, ongecompliceerd en ietwat gereserveerd bewegen zij zich voort. Het is juist deze houding die ervoor zorgt dat ze boven de massa uitsteken. Wij noemen ze dan ook elegante dames.


De man die deze abstracte etalagepoppen vertegenwoordigd is ijdel, zelfbewust, zakelijk maar met een enorm gevoel voor hedendaagse stijl. Deze mannen lopen rond in musea, op veilingen, bij modeshows en gaan langs bij de nieuwste lunchroom. Een man van het mondaine leven met een zelf geplukte bos veldbloemen in zijn handen.


De sfeer van de Parijse straten, de cafés en de modewereld is wat deze etalagepoppen collectie geïnspireerd heeft.

 

Naast de weinige gezichtskenmerken zoals het neusje en de lippen heeft de mannequin een simpele & tijdloze uitstraling.

 

Paris Abstract met een semi-abstract hoofd is standaard op voorraad in licht grijs/RAL9002. Verschillende kleuren zijn beschikbaar op bestelling. De Paris Abstract collectie wordt geleverd inclusief ronde glazen voetplaat, etalagepoppen instructie, handschoentjes en touch-up kit.


Gerelateerde collecties:
Paris     Paris Paint