Muse Collection Muse Collection
Geïnteresseerd?

Meer weten over onze Muse etalagepoppen?
We staan klaar om je te helpen en je alles over haar te vertellen.

Neem contact met ons op!

MUSE ETALAGEPOPPEN COLLECTIE

De Muse etalagepoppen collectie. Een pure vorm van schoonheid die anderen inspireert.

 

Wij zijn Hans Boodt Mannequins. Wij personaliseren, ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren etalagefiguren. Creating characters.

 

Bij Hans Boodt Mannequins streven we er altijd naar om een leeg canvas te bieden dat artistiek kan worden ingevuld om zo te matchen met het DNA van jouw merk. Dit is wat we wederom doen met het introduceren van onze nieuwste etalagepoppen collectie: Muse.

 

Muse

/mju:z/

  1. (In de Griekse en Romeinse mythologie) elk van de negen godinnen, de dochters van Zeus en Mnemosyne, die de leiding hebben over de kunsten en wetenschappen.
  2. Een persoon of gepersonifieerde strijdkracht die de inspiratiebron is voor een creatieve kunstenaar.

 

MUSE ETALAGEPOPPEN – EEN BRON VAN INSPIRATIE

Maak kennis met Muse, Hans Boodt Mannequins’ nieuwste premium collectie. Muse weerspiegelt de creatieve energie en vrouwelijkheid van een zelfverzekerde vrouw. De Muse etalagefiguren collectie brengt verfijnde, elegante, symmetrische nieuwe schoonheden. De collectie heeft een pure schoonheid en maakt een statement van moderne luxe die uiting geeft aan zelfvertrouwen, stijl en creativiteit. Met haar lange genen en sterke houding vertegenwoordigt de Muse etalagepop een krachtige en inspirerende vrouw.

 

MUSE ETALAGEPOPPEN – NEVER UNNOTICED

Muse etalagepoppen weerspiegelen de creatieve energie en de vrouwelijkheid van de moderne vrouw. Vol bewondering voor haar schepper. De collectie brengt 18 abstracte en vrouwelijke paspoppen in zowel abstracte als realistische vorm of met houten, verstelbare armen. Zoet, zacht en soapy maar tegelijkertijd sterk en vol zelfvertrouwen. Muse… never unnoticed.

 

ETALAGEPOPPEN IN PERFECTE SYMMETRIE

Positioneer de Muse etalagefiguren zij aan zij, rug aan rug of face to face. Ze zullen in pure harmonie met elkaar zijn, volledig gespiegeld. In perfecte symmetrie.

 

Elegante lijnen en fijne stoffen accentueren de zijdezachte huid van Muse. Lange stukken kleding zullen haar een sierlijke en lichte uitstraling geven.

 

DETAILS VAN DE MUSE ETALAGEPOPPEN

De Muse etalagepoppen collectie is beschikbaar in abstract met een nude matte afwerking, in mat wit met houten, flexibele armen of in realistische uitvoering met huidskleur en make-up.

 

Standaard finish: nude mat

Hoofd opties: 3

Muse etalagepoppen zijn inclusief: ronde glazen voetplaat

De Muse etalagepoppen collectie wordt geleverd inclusief het Flexfit programma. Het Flexfit programma zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid en betere kwaliteit. Meer weten? Lees alles over ons Flexfit programma.

 

Endless possibilities. Een ander hoofd voor op je paspop? Geen probleem. Andere afwerking, kleur en/of materiaal voor je etalagefiguur? Wij zorgen ervoor. Alles is mogelijk op aanvraag. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen.

 

De Muse etalagepoppen collectie is volledig in-huis ontworpen en ontwikkeld, 3D sculpted en 3D geprint. Bezoek onze online 3D Studio en zie hoe we bij Hans Boodt Mannequins werken.