Memphis Bright Memphis Bright

MEMPHIS BRIGHT COLLECTIE

Hans Boodt Mannequins introduceert  de Memphis Bright collectie. De torso’s uit de Memphis Bright torso collectie zijn geïnspireerd door de Memphis Group, een Italiaanse design en architectuur groep opgericht in 1982. De torso’s zijn kleurrijk, abstract en speels.

 

Kleurrijke torso’s

De torso collectie bestaat uit 4 dames in blauw, licht blauw, fuchsia en zwart en 3 heren in geel, donker- en licht groen. Dit zijn voorbeeld van wat we voor je kunnen doen. Je kan je eigen mannequin of torso van top tot teen bij ons ontwerpen, geheel naar eigen wens.

 

Torso’s geïnspireerd door Memphis Bright

De Memphis Group, opgericht in Milaan door Ettore Sottsass in 1982, was een Italiaans design en architectuur bureau wat Postmoderne meubilair, stoffen, keramiek, glas en metalen objecten ontwierp. Het werk van de Memphis Group bestond vaak uit kunststoflaminaat en werd gekenmerkt door een ontwerp met kleurrijke en abstracte decoratie en asymmetrische vormen. Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de Memphis Bright Torso collectie van Hans Boodt Mannequins. De torso collectie is glanzend, kleurrijk en abstract.

 

Ontwerp je eigen torso

De torso en het hoofd van de Memphis Bright torso’s zijn bedekt met polyester en zijn inclusief gekleurde hoogglans nek- en schouderkappen en een drip base in matching pantone kleur. Alles is mogelijk op aanvraag. Kies je kleur, stof en materiaal en ontwerp zo je eigen Memphis Bright Torso. Voor meer informatie over het ontwerpen van je eigen etalagepop of voor andere vragen, neem contact met ons op.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.