Invisibles Invisibles

INIVISIBLES ETALAGEFIGUREN COLLECTIE

De Invisibles etalagefiguren collectie is ontwikkeld voor de ultieme product presentatie. De collectie kan gebruikt worden voor webshop fotografie, maar is vooral geschikt om een unieke presentatie in de winkel neer te zetten. Wanneer de Invisibles worden aangekleed, zullen de posities letterlijk onzichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat de focus volledig op het product komt te liggen.


We hebben verschillende etalagefiguren ontwikkeld zoals torso’s en display benen zowel vrouwelijk als mannelijk. Daarnaast ook bh-, shorts- en skirt shapes. Door deze veelzijdigheid aan producten kan de collectie voor bijna elk soort kledingstuk gebruikt worden.

 

De Invisibles etalagefiguren zijn voorzien van een mat zwarte voetplaat met een 107cm lange paal, maar er zijn meerdere lengtes beschikbaar op aanvraag. Om kleding goed te laten aansluiten, is er een schuimrand toegevoegd aan de binnenkant van de producten om kleding aan vast te pinnen.

 

De Invisibles etalagefiguren zijn standaard beschikbaar in mat zwart, maar kunnen ook besteld worden in elke kleur of materiaal op aanvraag.