Fantasy Fantasy
Custom

FANTASY REALISTISCHE PASPOPPEN COLLECTIE

Lieflijk en euforisch, deze lieftallige realistische paspoppen zullen je meenemen in hun universum. Een mind-trip naar sprookjesland. De licht porseleinen huidskleur, amandelvormige ogen met onvoorstelbaar lange wimpers en de getuite lippen zullen je overweldigen met een engelachtig gevoel.

 

De gewrichten van deze realistische paspoppen zijn vreemd zichtbaar zoals bij ouderwetse poppen, waardoor ze een tengere verschijning hebben. Gekleed in elegante of verfijnde mode, zijn deze realistische paspoppen perfect geschikt voor de presentatie van uw high-end collecties. Met behulp van hun fysieke eigenschappen laten ze de stoffen die ze dragen er telkens weer prachtig uitzien.

 

Anders dan de standaard realistische paspoppen van Hans Boodt Mannequins, is de Fantasy collectie uniek en totaal anders dan ieder andere collectie die Hans Boodt Mannequins tot nu toe heeft ontwikkeld.


De Fantasy collectie bestaat uitsluitend uit dames paspoppen. De paspoppen dragen kledingmaat EU 32.

 

Getoond in een hoogglans witte afwerking met make-up, worden deze realistische paspoppen geleverd met een vierkante, glazen voetplaat, een handleiding, handschoentjes en een touch-up kit. De paspoppen worden geleverd exclusief pruik.


Gerelateerde collecties:
Celebrate Life     Leila