Blend Header Blend Header
Creating characters
Creating characters

BLEND ABSTRACT ETALAGEPOPPEN COLLECTIE

Het moderne stadsleven is als een betonnen concrete jungle; sociale structuren, interacties, dagelijks werk, ambities, familie, individuele visie en een gevoel voor mode. In dit leven moet je alert zijn, snel handelen en zelfbewust blijven. Alleen dan ben je in staat om je in deze wereld te mengen maar tegelijkertijd op te vallen en door te pakken zonder enige moeite. Blend in, stand out and move forward.
De Blend abstracte etalagepoppen collectie heeft alles te maken met een zelfverzekerde houding die city chic en city roughness combineert tot een urban outlook, verpakt in een style die high-society ademt. Het beste van beide werelden samengebracht.

 

Deze dames etalagepoppen passen zich gemakkelijk aan, waar en wanneer ze willen. Met een vleugje ‘laissez-faire’ geloven Blend vrouwen oprecht in leven en laten leven, maar zullen ze niet bang zijn zich uit te spreken over de dingen waar zij voor staan en in geloven.

 

De heren etalagepoppen hebben een ‘je ne sais quoi’ houding. Hoewel deze mannen zich bewust zijn van hun omgeving en wat de maatschappij verwacht, kunnen ze zomaar eens het tegenovergestelde doen. Simpelweg om de boel wat op te schudden. Maar waar nodig, zullen zij zich perfect aanpassen.

 

De Blend etalagepoppen collectie heeft twee verschillende hoofd opties: abstract of semi-abstract met gezichtskenmerken. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos en alles is mogelijk op aanvraag.

 

De Blend collectie is standaard beschikbaar in high gloss RAL9002 maar kan in elke gewenste kleur besteld worden. De abstracte etalagepoppen worden geleverd inclusief:

- Ronde, glazen voetplaat

- Etalagepoppen instructie

- Handschoenen

- Touch-up kit

- Flexfit® program