Celebrate Life

CELEBRATE LIFE ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN COLLECTIE

Met een zwaan-achtige nek en de schouders trots naar achteren, staan de Celebrate Life abstracte etalagepoppen dames/heren sterk met hun torenhoge benen en steken ze uit boven alle obstakels die ze in de weg staan. Een petit bovenlijf, elegante armen en sierlijke vingers maken deze etalagepoppen bijna perfect en onthullen hun diepste emoties. Met verfijnde details of juist puur alleen de hoofdlijnen, maken de gezichtsuitdrukkingen elk figuur compleet. Gepolijst en flawless, deze collectie staat overal in de schijnwerpers.
 
De standaard afwerking van de Celebrate Life collectie is hoogglans wit, maar de collectie kan in elke gewenste kleur of materiaal gerealiseerd worden, met zowel een abstract of realistisch gelaat om zich aan te passen aan elke omgeving.
 
Gepaard met een vierkante glazen voetplaat, is elke dames/heren etalagepop voorzien van het Hans Boodt Mannequins Flexfit® program, montagehandleiding, handschoentjes en een touch-up kit.
 
De dames etalagepoppen komen in een mooi gevormde maat EU 36 terwijl de heren etalagepoppen zowel EU 48 als EU 50 dragen.