CREATING CHARACTERS

EQUALITY

Eens te meer hebben onze voortdurende inspanningen om te inspireren, te innoveren en grenzen te verleggen geresulteerd in een uitgesproken, eigentijdse campagne waar we de focus leggen op de bewustwording van de individu.

Een wereldwijde trend breidt zich uit. Abstracte silhouetten worden realistischer en tastbaarder. Hans Boodt Mannequins is altijd op een missie op zoek naar unieke identiteiten, om te vertalen naar etalagefiguren.

Echte voorbeelden zijn 3D-gesculpt en gemaakt in 3D-geprinte realistische karakters. Een reeks karakters volledig ontworpen, ontwikkeld en geprint in onze eigen ontwerpstudio.

OSLO

____

SEATTLE

____

CAIRO

____

3D PRINTING

has revolutionized the way we work

Met een 3D-ontwerpstudio, prototyping en verantwoorde productieprocessen zijn we creatiever, sneller en kost efficiënter dan ooit tevoren. Elke mannequin heeft een onderscheidende uitstraling omdat we weten dat elk merk zijn eigen karakter nodig heeft. De 8 verschillende karakters in de campagne zijn slechts een glimp van wat we kunnen creëren.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

OSLO // CAIRO

____

RIGA // SEATTLE

____

LONDON // RIO

____

Geïnspireerd door wereldwijde trends en reizen over de hele wereld, worden verschillende ideeën gebruikt op innovatieve manieren, ontleend aan het menselijke gedrag en de interesses van vandaag. De mannequins van Hans Boodt kunnen net zo individueel zijn als echte mensen en hun eigen identiteit en waarden creëren.

INSPIRATIE IS OVERAL

AS INDIVIDUAL AS REAL PEOPLE

CREATING THEIR OWN IDENTITY AND VALUES.

LONDON

____

BERLIN

____

SEATTLE

____

CAIRO

____

SEOUL

____

OSLO

____

RIO

____

RIGA

____

Personages creëren is onze specialiteit, daar zijn we het beste in.

EEN KARAKTER

____ GEMAAKT VOR JOU