Abstracte etalagepoppen Abstracte etalagepoppen
Abstracte
etalagepoppen
Meer weten over onze
abstracte etalagepoppen?
Bekijk de collectie of neem contact op!
Bekijk de
Bekijk de
collectie
Ga naar
Ga naar
contact
Mannelijke abstracte

MANNELIJKE ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN


Maak kennis met
Paul & Dorothy, Jonas & Liv en de heren uit onze Tailored- en Blend Facet collectie. Mannelijke abstracte etalagepoppen gecreëerd met charme, elegantie en unieke features.

Onze Tailored collectie is geboren vanuit het verlangen naar perfectie. Perfect geschapen heren waarop een pak écht een pak kan zijn. De futuristische modellen uit de Blend Facet collectie hebben een groene afwerking en zijn voorzien van koperen chroom details, een geheel nieuwe dimensie die zich onderscheidt van de massa. City chic en city roughness gecombineert tot een urban outlook. Bij Hans Boodt Mannequins is geen combinatie te gek en geen idee ondenkbaar, alles is mogelijk op aanvraag!

Vrouwelijke abstracte

VROUWELIJKE ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN


Elegant, gracieus en een vleugje attitude. Onze vrouwelijke abstracte etalagepoppen zijn echte powervrouwen, gemaakt om te stralen en geven jouw collectie die unieke Hans Boodt Mannequins-touch. De abstracte etalagepoppen uit de
Leila collectie zijn ietwat apart en futuristisch. De gevarieerde poses maken haar perfect voor high-end fashion. Ook de Zoë etalagepoppen beschikken over een unieke look, ze zijn petite en sereen, voorzien van raadselachtige, lange wimpers.