Hyères xxxii.

32nd International Festival of Fashion & Photography in Hyères

Hans Boodt Mannequins is voor het tweede jaar officieel partner van het International Festival of Fashion & Photography in Hyères.

In de afgelopen 32 jaar is het Internationaal Festival of Fashion and Photography in Hyères uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke rendez-vous voor mode-professionals en media. Internationaal gerespecteerde personen hebben in de jury van het festival gezeten: Karl Lagerfeld, Raf Simons, Dries van Noten en Ricardo Tisci zijn enkele voorbeelden.

Bertrand Guyon, design director van la Maison Schiaparelli, was dit jaar voorzitter van de jury. De wedstrijd heeft een aantal top designers van de laatste decennia onthuld, zoals Anthony Vaccarello, Felipe Oliveira Baptista en Viktor & Rolf. De competitie werd compleet gemaakt door de inspirerende tentoonstellingen en round panel discussions met experts. Beiden boden de mogelijkheid om dichterbij de grote decisionmakers van de modeindustrie te komen. Al met al was het weekend en hele ervaring op zich.

Hans Boodt was actief betrokken bij de 32ste editie, geregisseerd door Jean-Pierre Blanc en voorgezeten door Pascale Mussard. Tijdens het festival werden onze etalagefiguren gebruikt in alle tentoonstellingen, waaronder de expo Schiaparelli in la Piscine in Villa Noailles, Hyères. Hans Boodt ondersteunde het Hyères festival ook door de Fashion, de Accessoires, de Formers showcases en DIX expositions te voorzien van etalagefiguren en couture bustes. Door de samenwerking met Hyères festival toont Hans Boodt aan dat zij zich kan aanpassen aan de meest veeleisende, hedendaagse talenten.